Katja Taimela


katjan23

Yhteystiedot

Katja Taimela
katja.taimela@eduskunta.fi
Puhelin 050 512 2629 ja 09 432 3154

Avustaja: Antti Kotti
antti.kotti@eduskunta.fi
Puhelin 0400 443 636

Kalenteri

Ei tapahtumia

 

Tervetuloa sivuilleni!

 

Käy peremmälle ja löydät rautaisannoksen minusta, ajatuksistani ja tekemisistäni. Jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten ottaa yhteyttä, älä turhaan ujostele. 

 

Tilaa uutiskirje! Lähetän kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia eduskunnasta. Jos haluat mukaan kirjeen postituslistalle, laita siitä viestiä: antti.kotti@eduskunta.fi

 

 

Kansanedustaja Katja Taimela on päättänyt asettua ehdolle myös seuraavissa eduskuntavaaleissa. Salon Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys päätti esittää Taimelaa ehdolle syyskokouksessaan 28.11.2013.

Taimelan päätöksen taustalla on kentän vahva tuki niin Salon seudulla kuin Varsinais-Suomessa laajemminkin, sekä vahva motivaatio olla edelleen mukana vaikuttamassa päätöksenteon korkeimmalla tasolla.

- Koen että ihmisläheistä tapaani tehdä tätä työtä arvostetaan. Olen pystynyt saamaan ihmisille tärkeitä asioita keskusteluun eduskunnassa ja eteenpäin. Paljon on vielä tehtävää ja työ on kesken.

 

Kansanedustajan päivittäinen työ koskettaa suoraan ihmisten palveluja, toimeentuloa ja arjen sujuvuutta.

- Yhteiskuntamme on todella monimutkainen ja lainsäädäntö erittäin koukeroinen. Siksi kansanedustajalla on tärkeä rooli olla kertomassa ihmisille kansantajuisesti mistä päätöksissä on kyse. Samalla tavalla kansanedustajan täytyy kuulla tarkalla korvalla ihmisten arkikokemuksia ja puhaltaa niiden henkeä lainsäädäntötyöhön.

Taloudellisesti hankalat ajat jatkuvat. Silloin päätöksentekijöiden vastuu on suuri. Päättäjiltä vaaditaan toinen toistaan vaikeampia päätöksiä.

- Talouden haasteissa tehdään suuria päätöksiä, joiden vaikutukset ulottuvat kauas tulevaisuuteen. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää, miltä arvopohjalta päätöksiä tehdään. Uskon vahvasti siihen, että sosialidemokraattinen arvopohja puhuttelee ihmisiä tässä tilanteessa. Ihmiset pohjimmiltaan luottavat demarien kykyyn tehdä vastuullista politiikkaa. Itse haluan olla edelleen mukana vastaamassa näihin odotuksiin ja viemässä työn ja oikeudenmukaisuuden nimissä tehtävää politiikkaa eteenpäin.

Lisätietoja
Katja Taimela
050 512 2629