Katja Taimela


katjan23

Yhteystiedot

Katja Taimela
katja.taimela@eduskunta.fi
Puhelin 050 512 2629 ja 09 432 3154

Avustaja: Antti Kotti
antti.kotti@eduskunta.fi
Puhelin 0400 443 636

Kalenteri

Ei tapahtumia

 

Tervetuloa sivuilleni!

 

Käy peremmälle ja löydät rautaisannoksen minusta, ajatuksistani ja tekemisistäni. Jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten ottaa yhteyttä, älä turhaan ujostele. 

 

Tilaa uutiskirje! Lähetän kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia eduskunnasta. Jos haluat mukaan kirjeen postituslistalle, laita siitä viestiä: antti.kotti@eduskunta.fi

 

 

Salolainen kansanedustaja Katja Taimela on päättänyt asettua ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa. Vaalit käydään tällä tietoa huhtikuussa 2019. Samalla Taimela kertoo, ettei ole käytettävissä ehdokkaaksi tulevissa maakuntavaaleissa.

- Nyt tämän vaalikauden viimeisten valtiopäivien käynnistyttyä on hyvä saada tulevaisuudensuunnitelmat kirkkaiksi. On selvää, että tapojeni mukaisesti teen kansanedustajan työtä täysipainoisesti vaalikauden loppuun asti. Näin ollen varsinainen vaalikampanja tulee jälleen olemaan suhteellisen lyhyt. Olen kuitenkin todennut, että lukuisten kyselyjen ja tiedustelujen myötä minun on hyvä tehdä jatkohaluni selväksi jo näin hyvissä ajoin.
- Samalla on kuitenkin todettava, ettei aika riitä kaikkeen. Näin ollen olen päättänyt, etten asetu ehdolle mahdollisesti syksyllä pidettäviin maakuntavaaleihin. Haluan tehdä kansanedustajan työtä mahdollisimman täysipainoisesti Salon seudun ja koko maakunnan eteen. Koen, että jokainen tehtävä, johon lähtee, on hoidettava täysillä. Siksi politiikassa on joskus ymmärrettävä myös kieltäytyä mielenkiintoisistakin tehtävistä.
- Mennyt vaalikausi ja hallituksen politiikka, jota on ollut oppositiosta tuskallista seurata, ovat ladanneet minut täyteen taistelutahtoa. Moni ihminen on arjessaan ajettu nyt todella ahtaalle. Yhteiskuntaa on jaettu kahtia. Tähän tarvitaan muutos ja sitä haluan olla tekemässä. Koen, että minulla on verkostot ja osaaminen, joita tarvitaan tuossa tehtävässä onnistumiseksi.
- Olen saanut koko poliittisen urani nauttia hyvin laajasta tuesta. Politiikka ei ole yksilöurheilua. Mitään ei saa aikaan yksin. Siksi toivon mahdollisimman monia ihmisiä mukaan tekemään yhdessä kampanjaa. Matkalle mukaan voi ilmoittautua suoraan minulle, koska kampanjaorganisaation lopullisen kasaamisen aika on myöhemmin.