Katja Taimela

19.4.2015saija

"Vuosi sitten Katja pyysi minua lähtemään kampanjansa veturiksi. Tämä vuosi on ollut monella tapaa upea. Päällimmäisenä mieleen jäävät kaikki talkoolaiset, jotka ovat olleet onnistuneen kampanjan edellytys. Tänään, vaalipäivänä, haluan kiittää teitä kaikkia tekemästänne työstä. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Kampanjan suuri tavoite on Katjan jatkokausi eduskunnassa. Siihen me tarvitsemme Sinun tukesi. Vaalihuoneistot ovat auki iltakahdeksaan ja vain annetut äänet lasketaan. Muista käyttää äänioikeutesi!"

Saija Karnisto

Katjan vaalipäällikkö

 


 

 

 

18.4.2015breilin

"Salo tarvitsee kansanedustajan joka on salolaisten tavoitettavissa vaalien välilläkin. Katja on asioihin tarttuva, laajalti arvostettu ja ennen kaikkea suurisydäminen ihminen. Siksi Katja on minunkin valintani!
Äänioikeus on arvokas asia, ja jokainen annettu ääni merkitsee. Käytäthän ääntäsi, jos et vielä ole sitä tehnyt!"
Mikko Breilin
Salon Työväenyhdistyksen puheenjohtaja, Katjan kampanjapäällikkö

 

17.4.2015krista

"Olen saanut tuntea Katjan kahdeksan yhteistä eduskuntavuotta. Sillä kokemuksella voin sanoa, että Varsinais-Suomella ei ole varaa jättää Katjan energiaa käyttämättä. Katja on tarmokas, asioihin paneutuva ja yhteistyökykyinen kansanedustaja. Katja tunnetaan laajasti Varsinais-Suomen puolustajana. Katja on elämänmyönteinen ja valovoimainen ihminen, joka suurella sydämellä jaksaa aina välittää ja huolehtia heikoimmista."

Krista Kiuru

Opetus- ja viestintäministeri


 

16.4.2015aimo

"Olen tuntenut KATJAN yli 15v. Ensimmäiset muistikuvat olivat todella positiiviset. Se asenne ja asioihin paneutuminen tekivät suuren vaikutuksen. Tämä nainen saa paljon aikaiseksi.

- KATJA aidosti läsnä ihmisen arjessa, on oma itsensä.

- KATJA osaa kuunnella ihmisten arkipäivän asioiden huolia, ja paneutua niihin, vie myös asioita eteenpäin.

- KATJA näkee myös eteenpäin, mitä tämän päivän ratkaisut vaikuttavat huomisessa arjessa, ja selvittää ne kuulijoille.

- KATJA on vastuunkantaja myös valtakunnan päätöksenteossa, sitä tarvitaan tänä päivänä.

- KATJA on omiaan siellä missä on ihmiset vaikeiden asioiden keskellä. KATJA on ihminen ihmisten joukossa."

Aimo Peltonen

 


15.4.2015jutta

"Olen oppinut tuntemaan Katjan energisenä ja asioihin paneutuvana kansanedustajana. Hän tekee työtä sydämellä ja välittää positiivisuutta ympärilleen. Siis hyvä kansanedustaja."

Jutta Urpilainen

Kansanedustaja


 

 

14.4.2015kaisa

"Katja. Ihana ja aurinkoinen nainen. Innostunut, helposti lähestyttävä ja kova työntekijä. Iloinen, mutta vakavasti otettava. Kansan edustaja, minun edustajani."
Kaisa Palohonka
Vastaava laitoshuoltaja

 

 

 


 

13.4.2015oo raili

"Parasta Katjassa on hänen luontainen iloisuutensa ja kykynsä huomioida kaikki ihmiset samalla tavalla ja sydämellä."
Raili Rantanen

 

 

 


 

 

 

 

12.4.2015pirjo

"Muistan vielä hyvin kun silloinen työkaverini Satu kahdeksan vuotta sitten pyysi mukaan Katjan tukiryhmään. En silloin vielä tuntenut Katjaa muuten kuin lehtien palstoilta, joten olin hiukan epäröivä. Sain sittemmin huomata Katjan olevan lämmin, sydämellinen, ahkera, aidosti asioista kiinnostunut ja hyvin työnsä hoitava, siis ihan paras hoitamaan Salon seudun ja koko Suomen asioita."

Pirjo Laine

laitoshuoltaja

 


11.4.2015leppavuori

"Olen tullut Katjan tuntemaan politiikan "ulkopuolelta" alun alkaen 2009/2010 tienoilla, perheenäitinä ja lapsensa huoltajana Prisma-liigan vehreitten viheriöiden ääreltä. Katjan vilpittömyys, ihmisläheisyys , ja energisyys tuli esiin heti alusta asti tuolta jalkapallokenttien reunoilta lähtien ja herätti mielenkiinnon ryhtyä seuraamaan hänen edesottamuksiaan myös politiikassa - niin kunnallisesti, kuin valtakunnallisestikin.

Tällä vaalikaudella olen saanut seurata entistä lähempää hänen ajatuksiaan, toimintamuotojaan/-tapojaan ja taitojaan kohdata erilaisia ihmisiä maakunnissa kiertäessämme, sekä sitä tarmoa millä hän suhtautuu tekemiseensä. Katja on luotettava ja jotenkin turvallinen ihminen, hän seisoo sanojensa takana. Hän on aktiivinen, päämäärätietoinen toimija, joka antaa itsestään kaiken.

Hän tulee kansalaisten luokse, kuuntelee ihmisiä ja vie aktiivisesti kuulemaansa eteenpäin.

Katjan artikulointi on ihailtavaa, hän on myöskin tiimipelaaja  ja oman kotiseutunsa lisäksi koko Varsinais- Suomen edunajaja. Katja ei ylenkatso ketään, vaan ajaa asioita tasa-arvoisesti, "maanläheisesti" - eritoten ihmisläheisesti ja paneutuu syvällisesti tekemiseensä.

Hänen asenne ja arvot ovat kohdallaan!

Siispä annetaan Katjan jatkaa työtään meidän kaikkien puolesta - työtään, missä hän on omimmillaan ja äänestetään Katja kolmannelle kaudelleen eduskuntaan!!"

Juha Leppävuori


 

 

10.4.2015rinne

”Katjalla on lämmin ja hurjasti sykkivä demarisydän. Puolueen järjestöväen parissa erittäin arvostettu ja pidetty kansanedustaja, joka ei tee itsestään numeroa, vaan keskittyy asioiden hoitamiseen puolueen arvot edellä. Väsymätön puurtaja, jota on helppo lähestyä.”

Antti Rinne

SDP:n puheenjohtaja

 


 

9.4.2015kmjokinen

"Koripallokentän laidalla noin kuusi vuotta sitten. Vieressäni toinen korisäiti selailee papereita keskittyneen näköisenä. Keskeytän hänet ja tervehdin. Heittäydyn juttusille, tenttaan, kyselen ja tutustun. Vastauksena iloinen ilme, mukava juttutuokio ja hyvä mieli kotiin lähtiessä – mukava äiti tuolla poikani pelikaverilla.

Katja on iloinen, osallistuva ja aikaansaava niin junnujen koriskentän laidalla kuin sen ulkopuolella – äitinä ja ihmisenä. On ollut ilo tutustua ja ystävystyä hänen kanssaan.

'Jaa ystävyyttä ympärillesi niin maailma tulee luoksesi.' -Tuntematon"

Kirsi-Maria Jokinen
Kotiäiti, insinööri


8.4.2015paatero

"Katja = kansanedustajana aktiivinen ja positiivinen tekijä, joka pystyy neuvotellen - hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa - viemään asioita eteenpäin. Samalla myös erittäin mukava työkaveri."

Sirpa Paatero

kehitysministeri


 

7.4.2015ristimaki

"Ensikohtaaminen on tärkeä. Kuusi vuotta sitten Juttutuvalla tapasin Katjan ensi kerran. Hän tervehti iloisesti. Mentiin kahdestaan juttelemaan; hän katsoi suoraan silmiin, oli läsnä ja kuunteli huoleni. Kun Katjan puheessa oli vielä tuttua Satakuntalaista murretta, tunsin oloni hyvin kotoisaksi: sanalla sanoen olin "myyty" mies.

Katja hallitsee politiikan teon kokonaisvaltaisesti. Hän ei vastakkainasettele palkansaajaa, pk-yrittäjää ja maanviljelijää. Hän puolustaa tinkimättä suomalaista elintarviketuotantoa ja lähiruokaa. Katja on hyvä "kotikutoinen" kansanedustaja jatkamaan työtään. Siksi äänestän vaaleissa numeroa 50."

Juha Ristimäki

sijoituspäällikkö ( eläk.), vertaisneuvoja


 

2.4.2015hiltunenheini

”Vuonna 2008 avasin ensimmäisen kerran Vaalituvan oven ja tapasin Katjan. Kun tapasin Katjan, näin paljon iloa, energiaa ja ystävällisyyttä; mielikuvani poliitikoista muuttui. Oli, kuin olisin tullut ystävieni luo. Sain kimmokkeen lähteä mukaan politiikkaan, tämän yhden kohtaamisen jälkeen. Äänestetään Katja kolmannelle kaudelle, naisenergiaa uhkuvalle naiselle. ”

Heini Hiltunen

lähihoitaja


1.4.2015tero

"Olen tuntenut Katjan viitisen vuotta ja hän on mielestäni aina iloinen, positiivinen, toiset huomioon ottava ja luotettava ihminen. Ammatikseni työskentelen sähköasentajana ja minulle tuiki tavalliselle duunarille on tärkeää tietää, että Katja ajaa palkansaajan asioita. Katja kantaa huolta myös heikommassa asemassa olevista, siksi Katja on minun valintani!"

Tero Pulli

sähköasentaja


31.3.2015tuuli

"Katja on positiivinen ja aikaansaava ilopilleri, joka kiertää maakuntaa itseään säästelemättä myös vaalien välissä. Toisinaan olen kaivannut kokeneen konkarin neuvoja toimiessani Salon kuntapolitiikan parissa. Katjalla on aina ollut aikaa kuunnella ja häneltä olen saanut vastauksia nopeasti. Katjan iloinen asenne tarttuu ja hänen kanssaan on helppoa tehdä yhteistyötä!"

Tuuli Lehtinen

palvelupäällikkö

 


 

30.3.2015anita

"Katja on osoittanut olevansa työssään esimerkillisen ahkera uurastaja. Hän ei katoa vaalien välillä, vaan kiertää ahkerasti  ympäri maakuntaa. Katjaa on helppo lähestyä. Hän jaksaa kuunnella ja olla aidosti kiinnostunut meidän yhteisistä asioista. Siksi Katja!"


Anita Sjöholm-Nikkanen
apulaistarkastaja, Salo

 


 

29.3.2015sintonen

"Olen tuntenut Katjan jo lähes kymmenen vuotta. Katja on vieraillut SAK:n Someron paikallisjärjestön tilaisuuksissa lukuisia kertoja ja Katjasta onkin tullut vuosien mittaan minulle ja somerolaiselle ay-väelle ja muillekin tuttu ja luotettava kansanedustaja.
Kynnys Katjan kohtaamiseen on matala.  Kenenkään tarvitse pelätä, että mokaa tai tuottaa pettymyksen Katjan kohdatessaan. Jo Katjan hymy kutsuu luokseen.
Äänestetään Katja kolmannelle kaudelle kansanedustajaksi!"

Arto Sintonen

SAK:n Someron paikallisjärjestön puheenjohtaja


28.3.2015juuso1

"Vahva tuntemus omasta maakunnasta, osaava ja periksiantamaton tahto työntekoon sekä sujuvat sosiaaliset ja verkostoitumistaidot - niitä tulee jokaisella maakuntamme kansanedustajalla olla. Tämä tietojen, taitojen ja ominaisuuksien yhdistelmä on tae ja edellytys sille, että edustajalla on mahdollisuus toimia eduskuntatyössään maakuntansa parhaaksi.

Katja on omalla toiminnallaan osoittanut, että hän on luottamuksen arvoinen toimimaan koko maakuntamme hyväksi. Hänen kanssaan tehtävä yhteistyö on välitöntä ja toimivaa. Varsinais-Suomi ja Eduskunta tarvitsevat rohkeaa puolustajaa."

Juuso Alatalo

Varsinais-Suomen maakuntahallituksen 1. varapuheenjohtaja

 


27.3.2015kuusela

"Katjaa ajatellessani mielessäni on aina kuva iloisesta, energisestä ja luotettavasta ihmisestä. Katjalla on luontainen kyky kohdata erilaiset ihmiset ja nähdä heidät omana itsenään. Katja kuuntelee ja kuulee myös kohtaamiensa ihmisten erilaiset asiat. 

Kansanedustajana Katja on sinnikäs puurtaja, joka haluaa ja kykenee ajamaan asioita eteenpäin - suurella sydämellä. Hän osaa asiansa ja osaa tarvittaessa tiivistää ne myös kansankielelle. Katjan luonne, ominaisuudet ja taidot ovat olleet merkittävä voimavara eduskunnassa ja toivottavasti näin on vielä jatkossakin!

Aitoa ihmistä ja aikaansaavaa edustajaa kansa tarvitsee - siksi valintani on Katja!"

Minna Kuusela

kampanjapäällikkö, Turku


26.3.2015kahara

"Mä oon tuntenut Katjan useamman vuoden ja hänen kanssa on ollut erittäin hyvä tehdä yhteistyötä.

Aina emme ole olleet asioista samaa mieltä, mutta se ei ole haitannut yhteistyön tekemistä toisissa asioissa.

Katja on iloinen, pirteä ja työelämän asiantuntija, jota eduskunta tarvitsee jatkossakin."

Juha Kähärä

järjestöasiantuntija


25.3.2015pko

"Intohimoinen ote yhteisten asioiden hoitamiseen on vienyt Katjan eduskuntaan jo 2007. Katjan vahvuutena pidän tietämystä ja kokemusta myös kuntasektorilta.

Katja on toiminut jo kaksi kautta kansanedustajana, joten hänellä on osaamista eduskuntatyöstä, laajat verkostot työpaikallaan, omassa puolueessaan sekä omassa maakunnassaan. Katja tietää oman maakuntansa haasteita ja vahvuuksia. Kansanedustajalta vaaditaan laajaa perehtymistä hyvin erilaisiin asioihin. Uskon vaikeammatkin asiat mm. valtion talouden hoitamisen, sote-uudistuksen, kansalaisten tulevaisuuden hyvinvoinnin Katjan rohkeisiin käsiin!

Katja on näinä vuosina ollut aktiivinen osallistuja erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Kansalaisten on ollut helppo lähestyä positiivista, kuuntelutaidon omaavaa ja ymmärtäväistä kansanedustajaa.

VALINTANI ON KATJA – ÄÄNESTÄN NUMEROA 50!"

Piia Keto-oja

Kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, Salo

 


 

24.3.2015orava

"Hyvä poliitikko kestää sen, että hänen kanssaan on eri mieltä. Hyvällä poliitikolla on myös rehellisyyttä ja rohkeutta arvioida asioita uudelleen. Katja on hyvä poliitikko. Olen lähettänyt hänelle kiitosviestejä, mutta myös tiukkaa, tylyäkin palautetta, ja hän on aina ollut valmis keskustelemaan, kuuntelemaan, ottamaan selvää. Ensivaikutelmani 15 vuoden takaa pitää edelleen paikkansa - reilu tyyppi, kova tekemään töitä, katsoo asioita tavallisen ihmisen näkökulmasta, niin kuin pitääkin."

Hilkka Orava

eläkkeellä Salon kirjastotoimenjohtajan työstä


 

23.3.2015ari

"Millaisen ihmisen kanssa sinä haluaisit tehdä töitä? Minä haluaisin tehdä henkilön, joka on asioihin paneutuva, iloinen, aina valmis auttamaan, lämmin, eteenpäin katsova ja aikaansaava. Kasvaako tällaisia ihmisiä joka oksalla? Ikävä kyllä ei, mutta eduskunnan B-puolella - aivan lähellä minun entistä työhuonettani - sijaitsee kansanedustajan työhuone, joka täyttää vaativat kriteerit. Se on Katjan työhuone. Toivon lämpimästi, että ystäväni hersyvä nauru täyttää kyseisen työhuoneen myös seuraavat neljä vuotta!"

Ari Reunanen

Euran sosialidemokraattien puheenjohtaja

 


 

22.3.2015lahti

"Katja tuntee hyvin eduskuntatyön lisäksi myös muun työelämän ja ihmisten turvallisen arjen vaatimukset ja tarpeet. Katjaan voi aina olla yhteydessä, kun joku asia askarruttaa. 
Katjan positiivisesta asenteesta me muutkin voisimme ottaa oppia. Hänen lähellään energia tarttuu !
Kuten Katjan pipossa lukee : " Virtaa riittää !""
Helena ja Tapani Lahti, Paimio

21.3.2015leilasorsa

"Olen tuntenut Katjan vuosia ja pitänyt hänen iloisesta olemuksestaan.Jyväskylän puoluekokouksesa oltiin aina peräkkäin äänestysjonossa - Sorsa ja Taimela. Ajattelin jo silloin, että tuosta nuoresta tulee vielä kansanedustaja. Katja on hyvä kuuntelemaan mutta ottaa myös reippaasti kantaa asioihin. Hän on aito sosialidemoraatti ja ymmärtää myös vanhempien tarpeita. Katja on edelleen se tuttu "naapuri" jonka kanssa on helppo jutella."
Leila Sorsa, Turku

 


20.3.2015janne

"Tutustuin Katjaan jo ennen hänen kansanedustajavalintaansa ollessamme puoluevaltuuston jäseniä. Mielestäni Katja on säilyttänyt kansanedustajanakin aidon kiinnostuksensa hoitaa ihmisten asioita paneutuen asioihin hyvin ja vieden niitä energisesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Ahkerana ja kiireisenä vaikuttajanakin hänellä on aikaa kohdata ihmiset empaattisesti ja kunnioittavasti. Arvostan Katjan kokemusta ja näkemystä myös tavallisen työntekijän näkökulmasta ja uskon hänen olevan jatkossakin oiva valinta koko Varsinais-Suomen kansanedustajaksi!"

Janne Sjölund

JHL:n koordinoiva pääluottamusmies Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä


 

19.3.2015ashton

"Moikka Varsinais-Suomalaiset täältä Huittisista! Olen tuntenut Katjan jo pitkältä ajalta ja hän käy usein täällä synnyinseudullaan Vampulassa. Katja on aina ollut avulias minua kohtaan kun olen tarvinnut hänen apuaan ja hän enemmän kuin mielellään on tullut meidän järjestämiin tilaisuuksiin. Katja on avoin, seurallinen ja asioista selvääottava. Maalaistytön iloinen pilke silmäkulmassa heijastuu Katjasta. Suosittelen Katja ilomielin harkitessanne äänestämistä ja ehdokasta!"

Ashton Peasley

Tiehöylänkuljettaja

Huittisten Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja


18.3.2015don osmo

"Olen tuntenut Katjan vuodesta 2000, tuolloin Katja tuli ensimmäisen kerran Salon kaupunginvaltuutetuksi. Katja on mielestäni tehtäviinsä erittäin hyvin paneutuva ja tunnollinen sinunkin asioidesi hoitaja. Katja kuuntelee ihmistä ja ottaa asioista selvää. Koska seuraavalla eduskuntakaudella tullaan varmasti tekemään isoja muutoksia, tavallisen kansalaisen hyvinvointipalveluihin, tarvitaan Katjan kaltaisia puolustamaan oikeudenmukaisuutta päätöksissä. Siksi minä äänestän Katjaa."

Ossi Hussi

Salon Työväenyhdistyksen johtokunnan jäsen


17.3.2015leenaao

"On hyvä muistaa tärkein asia eduskuntavaaleissa; viime kädessä vaikuttamiseen meillä kaikilla on yksi ääni. Kannattaa harkita tarkoin kenelle sen uskoo. Ei ole yhdentekevää kuka näitä päätöksiä on tekemässä.

Katja on positiivinen ja rohkea poliitikko, lähellä arkea, lähellä ihmistä. Arvostan hänen kykyään kohdata ihmiset ja tehdä yhteistyötä yli puoluerajojen. Salo ja Varsinais-Suomi tarvitsevat kokeneen ja luotettavan kansanedustajan, äänestetään Katja jatkokaudelle!"

Leena Ahonen-Ojala

SDP:n Salon kunnallisjärjestön pj,

kaupunginvaltuutettu ja vapaa-ajan lautakunnan pj.


 

16.3.2015pekka

"Olen saanut seurata läheltä Katjan uraa kunnallisissa luottamustehtävissä ja valtakunnan politiikassa vuoden 2000 kunnallisvaaleista lähtien. Ymmärsin nopeasti, että Katja on sosiaalisesti poikkeuksellisen lahjakas ihminen ja käsitykseni on vuosien aikana vain vahvistunut.

Lehtimiehenä arvostan luottamuksellista yhteistyösuhdettamme, salolaisena veronmaksajana Katjan tekemää arvokasta työtä kaupunkimme ja seutukuntamme hyväksi.

Tykkään."

Pekka Mäenpää

Salonjokilaakson päätoimittaja


 

 

15.3.2015tytti

"Katja on ollut hyvä kollega kuluneet neljä vuotta eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnassa. Vieruskaverin kanssa tulee tutuksi! Olen aina saanut häneltä iloisen tervehdyksen ja hymyn myös hankalien asioiden keskellä. Katja on paneutunut esimerkillisesti ruokaturvaan ja lähiruoan tuotantoon. Asiantuntemukselle on ollut kysyntää!"

Tytti Tuppurainen

kansanedustaja, SDP:n vaalipäällikkö

 


 

 

14.3.2015mari

"Katja on oikeudenmukaisuuden perikuva, jota on helppo lähestyä. Suvaitsevaisuudellaan sekä positiivisella kuuntelullaan hän antaa meille kaikille mahdollisuuden vaikuttaa asioihin, sillä hän varmasti ottaa kantaa ja ajaa meidän yhteisiä asioita kansanedustajan työssään. Toivon lämpimästi tämän työmyyrän uudelleen valintaa kansanedustajan tärkeään työhön!"
Mari Kesälä
Kunnanvaltuuston ja -hallituksen jäsen (sd.), Sauvo

 


13.3.2015ihanatnaiset

"Katja puhuu ihmiseltä ihmiselle. Eduskuntatyössä olen oppinut tuntemaan Katjan ihmisten arkielämän viestintuojana. Kun hänellä sydän sykkii, niin hän osaa muuttaa sen tositoimiksi ja jopa laki- ja hallintokielelle. Katja kantaa vastuuta oman kotiseutunsa ihmisten tulevaisuudesta samalla kun haluaa vaikuttaa koko maan asioihin. Toiminnallaan Katja kertoo: politiikalla voidaan vaikuttaa ja värillä on väliä!"

Rakel Hiltunen

kansanedustaja


 

12.3.2015heli

 "Teimme Katjan kanssa vuosien ajan upeaa yhteistyötä Kotien Puolesta Keskusliitossa, Katjan ollessa järjestön puheenjohtaja ja minä olin järjestön toiminnanjohtaja. Katjalla on vahva sosiaalipoliittinen näkemys, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ohjaa eteenpäin. Hän tietää miten asioita pitää hoitaa huomioiden heikoimmassa asemassa olevat kansalaiset. Katjalla on vapaaehtoistyöntekijän sielu ja sydän paikallaan.

Voin aina luottaa Katjaan, mitä sovimme, niin myös tapahtui. Olen kiitollinen näistä yhteisistä vuosistamme ja kiitoksiin yhtyy koko Kotien Puolesta järjestökenttä, niin yhdistysten toimihenkilöt kuin vapaaehtoistyöntekijätkin."

Heli Tynkynniemi


 

11.3.2015tino

"Katjassa jaksaa ihmetyttää ikuinen positiivisuus! Hän jaksaa hymyillä ja kuunnella ihmisten huolia sekä murheita. Katja on kansan edustaja molempien sanojen varsinaisessa merkityksessä!"

Tino Aalto

Turun SDP:n hallituksen jäsen 


 

10.3.2015alestalo

"Salo ja Salon-seutu tarvitsee Katjaa, loistavaa valopilkkua suorastaan energialatausta. Katjalla on rohkeutta ja uskallusta toimia meidän kaikkien etujen puolesta. Siksi Katja edelleen eduskuntaan meidän tuellamme!"

Jukka Alestalo

Perttelin Työväenyhdistyksen pj.


 

 9.3.2015raittila

"Hei  Varsinaiset Suomalaiset!

Olet tuntenut Katjan pitkään ja seurannut Hänen työtään Eduskunnassa.

Äänestäkää Katja - hoitamaan meidän palkansaajien ja työnveteraanien asioita Eduskuntaan."

Heikki Raittila

Kerava


 

8.3.2015parttimaa

"Mistä Katja on tehty!
200g energiaa
3 dl rohkeutta
3 kpl vahvuutta
4 dl kokemusta
2tl iloa
2tl pitkäjänteisyyttä
Tuntemani Katja on iloinen energiapakkaus, jolla on rohkeutta puuttua epäkohtiin, vahvuutta vaatia tasa-arvoa, kokemusta tehdä kansanedustaja työtä ja riittävästi pitkäjänteisyyttä kuunnella ihmisten huolia."

Satu Parttimaa

JHL 087 puheenjohtaja


7.3.2015mippe

"Salon seutu on käynyt kuluneina vuosina läpi vaikeita paikkoja ja suuria muutoksia. Hoitamalla näitä asioita mallikkaasti ja hyvin Katja on todella paikkansa eduskunnassa lunastanut. Opin kansanedustajana tuntemaan Katjan myös iloisena ja eloisana työkaverina, jonka energiavaranto tuntuu olevan loppumaton. Salolaiset ovat onnekkaita, mikäli he saavat pitää Katjan edustajanaan myös tulevalla eduskuntakaudella!"

Miapetra Kumpula-Natri

Europarlamentaarikko, S&D"

 


6.3.2015pasiahola

”Katja on tehnyt minuun syvän vaikutuksen sillä innostuksella ja sitoutumisella, joilla hän suhtautuu kenttäväkeen ja äänestäjiin. Katja ei todellakaan katoa Arkadianmäelle vaalien välillä, vaan on aktiivisesti yhteydessä kotimaakuntaan. Omassa työssäni maakunnan edunvalvonnan parissa Katja on mitä parhain kumppani, jonka kanssa yhteys ja luottamus toimivat.”

Pasi Ahola

Erityisasiantuntija, Turku


5.3.2015eija

"Katja kuulee ja kuuntelee, hoitaa hänelle esitetyt pyynnöt eteenpäin säästelemättä itseään. Rohkea vaikeassa tilanteessa olevien puolustaja. Häntä on helppo lähestyä ja tavoittaa – luotettava ja täynnä energiaa oleva Nainen ehdottomasti jatkamaan Varsinais-Suomen asioitten esiin tuomista ja eteenpäin viemistä.

'Tärkeää elämässä on nöyryys ja intohimo.

Minkä teetkin, tee takapuoli savuten.

Syöksy siihen suorin vartaloin kahdella kierteellä

koska vain siten lunastat itsekunnioituksesi.'

- Aino Suhola"

Eija Seppälä

Salon kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtaja (sd.)


 

4.3.2015tauno

"Olen tutustunut Katjaan vuosia sitten, jo hänen avustaja-aikoina. Kansanedustajana pidän Katjaa ahkerana, luotettavana, rehellisenä sekä yhteistyökykyisenä myös yli puoluerajojen. Luo mahdollisuudet suurtenkin ovien avautumiselle Salon kaupungille, seutu-ja maakunnalle."
Tauno Kanerva
Salon Kaupunginvaltuuston vpj. (Kesk.)


3.3.2015satusuominen

"Tunnen Katjan tunnollisena, luotettavana ja energisenä puurtajana. Työhönsä hän suhtautuu suurella intohimolla, itseään säästämättä. Ihmisten kohtaaminen on hänelle todella tärkeää, eikä niin pientä asiaa olekaan, mitä hän ei jaksaisi kuunnella. Katja on niin tavallinen, mutta kuitenkin aivan erityinen."

Satu Suominen

Pam - Salon Liiketyöntekijöiden johtokunnan jäsen

 


 

2.3.2015siika

"Olen eläkkeellä oleva koripallomies Turusta. Katja Taimela on myös koripalloihmisiä, Salon Vilppaan kannattaja, joten koripallo yhdistää meitä. Myös yhteiskunnalliset asiat yhdistävät meitä. Pidin Katjan kirjoituksesta Turun Sanomissa 27.12.2014. Aihe oli yksinäisyys.

Koripallo on hieno peli, mutta minun iässäni yhteiskunnalliset asiat on tärkeämpiä kuin kolmen pisteen heitto! Monet Katjan mielipiteet ovat lähellä minua, kuten nuorten liikunta, yksinäisyys, ikä-ihmisten ongelmat jne.

Katjan persoona on iloinen, liikunnallinen, aikaansaava, yhteistyökykyinen jne. Olisi hienoa, jos Katja Taimela valittaisiin Suomen eduskuntaan jatkamaan arvokasta työtään siellä."

Pertti Siika

Postimies, eläkeläinen, Turku


1.3.2015ulla

" Katja on empaattinen, iloinen ihminen, ja häntä on helppo lähestyä. Hän hoitaa asiat kuntoon periksi antamatta."

Ulla Kylmäniemi

Mathildedalin Työväenyhdistyksen puheenjohtaja

 


28.2.2015HarriLehtonen

"Satakunnan lahja valtakunnan ja Varsinais-Suomen politiikan tekemiseen. Helposti lähestyttävä kuunteleva poliitikko. On helppo tunnustaa, että vaalipiirin salliessa antaisin ääneni Katjalle. Hän tekee nöyrää työtä kansanedustajana edustaen kansan todellisia tuntoja. Katja - reilua työtä rempseällä otteella ihmisen puolesta."


Harri Lehtonen

SDP:n Satakunnan piirin puheenjohtaja


27.2.2015VesaSimo

"Katja on helposti lähestyttävä, iloinen ja ulospäinsuuntautunut sekä kokenut demaripoliitikko. Eduskuntaan tarvitaan myös työläisten edustaja ja siinä Katja on parhaimmillaan. Salosta pitää saada oma edustaja ja siinä Katja on valintani, kahden kauden kokemuksen saattamana. Katjalla on aina aikaa kuulla ihmisten murheita sekä hän on aikaansaava aikuinen nainen."

Simo Vesa

Salon kaupunginvaltuutettu (sd.)


26.2.2015pekonen

"Asiantunteva, perehtynyt, luotettava ja tekee työtä suurella sydämellä. Hän on sosiaalinen ja tekee hyvää yhteistyötä yli puoluerajojen niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Aina hyvällä tuulella. Sellaisen Katjan minä olen oppinut tuntemaan."

Aino-Kaisa Pekonen

Kansanedustaja, Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja

 

 


25.2.2015lasse 44

"Kysyin Katjalta kahdeksan vuotta sitten muutamia kysymyksiä liittyen mahdolliseen kansanedustajaehdokkuuteen ja sain sellaiset vastaukset, että päädyin antamaan hänelle tukeni. Nyt olen käynyt mielessäni tuota keskustelua ja verrannut sitä Katjan toimintaan. Näiden vuosien aikana käsitykseni Katjasta kansanedustajana on vain vahvistunut. Katja on hoitanut tehtävänsä muistaen aina taustansa ja alueensa. Nuo kahdeksan vuotta sitten saamani vastaukset ovat edelleen niin päteviä, että voin suositella Katjalle jatkopestiä eduskunnassa."

Lasse Helskyaho

Puheenjohtaja, Salon Metallityöväen ammattiosasto 57


24.2.2015Roope

”Katja on iloinen ja aito koripallofani. Katja tietää korisjunnun äitinäkin miten tärkeää joukkuepeli on. Katjasta voisi todeta koristermein; aktiivinen puolustaja!”

Roope Ahonen

koripalloilija, Loimaa Bisons
 

 
23.2.2015arja

"Katja on hyväksi tälle maakunnalle. On tärkeää, että hän jatkaisi. Rehellinen, luotettava ja tosissaan meidän etujemme takana. Helposti lähestyttävä työmyyrä."

Arja Lautiala

myyjä

Salo
 

 
22.2.2015Risto Keto oja
"Katjan kahden edellisten Eduskuntavaalien vaalipäällikkönä, minun on helppo suositelle Katjan äänestämistä myös tämän kevään eduskuntavaaleissa"
Risto Keto-oja
Salon Työväenyhdistyksen kunniapuheenjohtaja
 
 

21.2.2015RiittaLehtinen
"Katja on sinnikäs puurtaja ja pienemmän puolustaja.
Hän on aurinkoinen, ahkera ja asiat aidosti hoitava koko kansan edustaja.

Kannatan ehdottomasti Katjan uudelleen valintaa eduskuntaan."
Riitta Lehtinen
Someron työväenyhdistyksen puheenjohtaja

20.2.2015Merja

"Katja on ilopilleri, aito oma itsensä. Hän on hyvä kuuntelija ja hoitaa sovitut asiat, häneen voi luottaa. Katjan kanssa on ilo tehdä yhteistyötä ja toivonkin, että teemme sitä jatkossakin."


Merja Peri
Sauvon työväenyhdistyksen puheenjohtaja

 


19.2.2015annika

 "Katja on salolainen kansanedustaja, joka tekee vaikutuksen aktiivisella otteellaan ja monipuolisella osaamisellaan. Kansanedustajana Katja on ollut aina äänestäjiensä tavoitettavissa myös vaalien välillä - hän on aidosti kiinnostunut kohtaamaan ja kuuntelemaan. Arvostan Katjan työskentelytapoja ja luotettavuutta. Katjan kanssa tekisin mielelläni yhteistyötä Arkadianmäellä!"

Annika Viitanen

Salon Kaupunginhallituksen puheenjohtaja (kok)

 

 


18.2.2015IMG 8733

"Meidän Katja!

Tunnen Katjan 10 vuoden takaa, eikä kansanedustajan työ ole häntä diivaannuttanut lainkaan. Katja tekee tärkeää työtä eduskuntatalon pylväiden takana, eikä hömpöttele. Hän on edelleen sama vanha meidän Katja. Katja tekee työnsä iloisesti, innolla ja tunnollisesti uhraten valtavasti omia resurssejaan. Minä kunnioitan Katjaa ja hänen työnsä tuloksia eduskunnassa. Odotan innolla seuraavaa vaalikautta Katjan kannattajana! Sinunkin kannattaa äänestää Katjaa!"

Eija Nuolikoski

Opiskelija

Salo


17.2.2015Elovaara päivänkasvo

 "Katjan kanssa on helppo keskustella ja hänellä on hyvät suhteet alueen eri toimijoihin ja ihmisiin yli puoluerajojen. Katja on kansanedustajana tehnyt alueen puolesta työtä asioiden eteenpäin viemiseksi  ja ollut edesauttamassa ministerivierailuita Saloon. Rakennemuutoksessa Katja on ollut tärkeä lenkki ministeriön ja kaupungin välillä, jotta on voitu edetä nopealla aikataululla ja saatu rakennemuutokseen rahoitusta. Siksi Salo tarvitsee edelleen Katjan eduskuntaan!"

Jorma Elovaara

Salon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

 


16.2.2015Arno M

"Tuen ja kannatan Katjan uudelleen valintaa eduskuntaan.
Hän paneutuu asioihin, uskaltaa sanoa ja puolustaa inhimillistä yhteiskuntaa."

Arno Miettinen
eläkkeellä oleva entinen Rauman kaupunginjohtaja